Evaluare GDPR furnizori - Battlegroup

Evaluare GDPR furnizori

Bun venit în aplicația noastră de evaluare a stadiului conformității cu legislația referitoare la prelucrarea datelor personale!

Confidențialitatea datelor personale ale clienților și angajaților noștri este esențială pentru organizația noastră, pentru a ne proteja de eventuale sancțiuni pentru încălcarea reglementărilor legale, pentru a preveni publicitatea negativă și pentru a arăta respect față de clienții și colegii noștri.

Scopul acestei evaluări este de a maximiza succesul colaborării dintre companiile noastre, protejând în același timp confidențialitatea datelor utilizatorilor și clienților.

Chestionarul de mai jos ne va ajuta să colaborăm cu dvs. și echipa dvs. pentru a determina nivelul de conformitate cu prevederile legale ale companiei dvs. și pentru a oferi sfaturi relevante și specifice pentru colaborarea dintre noi.

Toate întrebările din acest chestionar sunt obligatorii. Ulterior transmiterii acestui chestionar completat și analizării conținutului său, veți primi un rezumat al răspunsurilor dumneavoastră pe adresa de email indicată pentru Responsabilul cu Protecția Datelor. Timpul mediu de completare al acestui chestionar este de 20 minute.