DESPRE NOI

Misiunea noastră

Battlegroup este o companie de consultanță full-service, fondată în anul 2014, ce oferă suport premium clienților în domeniul protecției datelor, confidențialității datelor și securității informațiilor. Încă din 2017, suntem în fruntea evoluțiilor din acest domeniu în continuă schimbare, provocator și complex.

Echipa noastră, formată din avocați, consilieri juridici, ofițeri de protecție a datelor (DPO) și experți în securitate cibernetică, oferă servicii complete de conformitate și audit GDPR, DPO extern, gestionarea incidentelor de securitate a datelor, consultanță în securitate informatică și servicii legale asociate.

Partenerii noștri

Niciuna din companiile pentru care lucrăm nu este considerată doar un client. Ei sunt în primul rând prietenii și partenerii noștri. Toți acești parteneri sunt aleși cu grijă, făcând astfel parte din categoria selectă a celor care beneficiază de servicii de top, în orice moment, indiferent de natura sau amploarea situațiilor. O parte dintre prietenii noștri, cum sunt cei enumerați mai jos, sunt și partenerii voștri de afaceri; noi toți suntem împreună motorul afacerilor noastre.

Distincții

Ne bucurăm de fiecare data când primim aprecieri pentru activitatea noastră. Toate aceste aprecieri ne motivează să evoluăm, depășindu-ne limitele. 

diploma top profitCapture loc 1 capitalCapture loc 2 afaceriCapture loc 2 top profitCapture loc 3 top profit

Open chat
Bun venit!
Cu ce vă putem ajuta?
%d blogeri au apreciat: